Θέλεις να αλλάξεις τη φωνή σου, ώστε να κάνεις πλάκα σε συναδέλφους και φίλους; Να την κάνεις να ακούγεται παιδική ή με ξεκαρδιστικά εφέ; Για όποιο λόγο και αν θέλεις να ακούγεσαι διαφορετικά μέσα από το κινητό σου, τα παρακάτω apps θα σε βοηθήσουν να το κάνεις και μάλιστα με πολύ εύκολη διαδικασία. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν ή έχουν ελάχιστη χρέωση. Κάθε ένα έχει κάτι ξεχωριστό να σου προσφέρει.

Call Voice Changer

Το Call Voice Changer είναι πρακτικά η μοναδική εφαρμογή, με την οποία μπορείς να αλλάζεις τη φωνή σου κατά τη διάρκεια της κλήσης. Είναι δωρεάν, όμως ύστερα πρέπει να αγοράσεις λεπτά, για να κάνεις την κλήση. Στα θετικά της είναι ότι η ποιότητα ήχου είναι σχετικά καλή και ο αποδέκτης βλέπει κανονικά το νούμερό σου, παρόλο που η κλήση γίνεται ψηφιακά. Στα αρνητικά είναι ότι έχει λίγα εφέ και η αλλαγή της φωνής γίνεται απλώς με αλλαγή του ύψους της φωνής, από το χαμηλότερο στο υψηλότερο, ώστε να γίνει πιο γυναικεία ή πιο αντρική.

Funcall Voice Changer

Κατά τη διάρκεια της κλήσης μπορείς να αλλάζεις τη φωνή και με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία όμως σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις μόνο για αστείους σκοπούς. Δηλαδή, η αλλαγή φωνής μπορεί να γίνει μόνο με αξιοπερίεργα εφέ, όπως τρομακτική φωνή ή φωνή με ήλιο, αλλά όχι με σοβαρές αλλαγές στη φωνή, π.χ. από αντρική σε γυναικεία. Είναι και αυτή δωρεάν, όμως έπειτα πρέπει να αγοράσεις και εδώ λεπτά ομιλίας.

Voice Changer Plus

Μην σε ξεγελάει το Plus, καθώς πρόκειται για μία 100% free εφαρμογή με δεκάδες εφέ, δυνατότητα μουσικής επένδυσης και μείωσης ή αύξησης της ταχύτητας της φωνής. Στα θετικά της ότι είναι δωρεάν και σου δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείς με όποιο εφέ μπορείς να φανταστείς. Στα αρνητικά της ότι χρησιμεύει πρακτικά μόνο για ηχογράφηση, οπότε δε γίνεται να κάνεις συζήτηση on call με αλλαγμένη τη φωνή.

Voice Change.r Prank Recorder

Αντίστοιχα, το app αυτό χρησιμεύει επίσης αποκλειστικά για ηχογράφηση της φωνής σου αλλαγμένης με μια μεγάλη ποικιλία εφέ, όπως διαβολική, φαντάσματος, walkie talkie ή ρομπότ. Συνεπώς, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε κλήση μόνο για να αναπαράγεις την ηχογράφηση. Είναι δωρεάν, αλλά προσφέρει δυνατότητα αγοράς και άλλων, ακόμη πιο εντυπωσιακών εφέ.

Celebrity Voice Changer

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή, η οποία αλλάζει τη φωνή σου, ώστε να ακούγεται σαν να προέρχεται από διάφορους celebrities, όπως ο Michael Jackson και η Kim Kardashian. Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από φωνές, όμως η δωρεάν έκδοση σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις απλά ένα τεστ. Έπειτα, πρέπει να πληρώσεις 9.99$. Αν το κάνεις, τότε θα μπορείς να διαλέξεις από μια τεράστια γκάμα celebrities, να τραβήξεις το βίντεο με την αλλαγμένη φωνή και να το κάνεις share στα social media. Είναι, όμως, μόνο για την αγγλική γλώσσα.