Η βασική λειτουργία μιας θήκης κινητού είναι να το προστατεύει από μια ενδεχόμενη πτώση. Διότι, κακά τα ψέματα, αν ένα εξελιγμένο smartphone πέσει στο πάτωμα χωρίς θήκη, είναι λογικό και αναμενόμενο να σπάσει. Αν, όμως, η θήκη του κινητού δεν ήταν μόνο, για να προστατεύει το κινητό από τα καθημερινά χτυπήματα; Αν μπορούσε να προσφέρει κι άλλες λειτουργίες που πραγματικά θα μας έκαναν να απολαμβάνουμε να τη φοράμε στο κινητό μας; Αυτό ακριβώς κάνουν οι παρακάτω θήκες κινητών Samsung Galaxy S10, οι οποίες έχουν κάτι τόσο ξεχωριστό που θα σε εκπλήξει!

Θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία

Η θήκη Fast Charge είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιούν όλη την ημέρα το κινητό τους χωρίς να χρειάζεται να σταματούν τη χρήση του, για να το φορτίσουν. Με ενσωματωμένη μπαταρία αλλά και πολύ κομψό design, αυτή η θήκη σε απελευθερώνει από το άγχος αν θα σου φτάσει η στάθμη της μπαταρίας μέχρι να γυρίσεις στο σπίτι, αλλά ταυτόχρονα δεν προσθέτει όγκο στο κινητό. Ζυγίζοντας μόλις 127 γραμμάρια και έχοντας λεπτό σχεδιασμό, είναι καλαίσθητη όσο και εξαιρετικά χρήσιμη.

Θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία

Θήκη-πορτοφόλι

Η δερμάτινη suede θήκη-πορτοφόλι της KW όχι μόνο προστατεύει έξτρα αποτελεσματικά το smartphone, αλλά είναι και πολύ βολική, καθώς διαθέτει δύο εσωτερικές τσέπες για πιστωτικές κάρτες και χαρτονομίσματα. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση στήριξης, για να βλέπεις τα αγαπημένα σου video χωρίς να πρέπει να κρατάς το κινητό.

θηκη πορτοφολι

Θήκη Urban Armor Gear

Οι συμβατικές θήκες κινητών Samsung σε όλα τα μοντέλα είναι μεν προστατευτικές, όμως σίγουρα δεν καλύπτουν οποιαδήποτε φθορά του κινητού. Θα το προστατεύσουν από μια πτώση στο δάπεδο, αν όμως αυτό πέσει μέσα σε νερό, άμμο ή βραχώδες έδαφος, απλώς δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα. Την ανάγκη να μη χρειάζεται να ανησυχείς για το κινητό σου, όταν είσαι σε δύσκολες συνθήκες, κάνεις κάποιο extreme sport ή βρίσκεσαι σε μέρος με πολλή υγρασία, καλύπτει η τόσο ανθεκτική θήκη της UAG που έχει κατασκευαστεί με βάση στρατιωτικές προδιαγραφές, όμως δεν είναι ούτε ογκώδης ούτε αντιαισθητική.

Θήκη Urban Armor Gear

 

Όλες τις θήκες κινητών Samsung μπορείτε να τις βρείτε στο UniqueShop.gr

Ξύλινη θήκη

Υπάρχουν πια τόσες πολλές θήκες κινητών που είναι πραγματικά δύσκολο κάποια να μας εντυπωσιάσει. Αν θες, όμως, να φοράς στο κινητό σου μια θήκη που δεν θα χορταίνεις να την κοιτάς και θα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της, τότε σου προτείνουμε μια ξύλινη θήκη που είναι το πιο hot υλικό αυτή τη στιγμή στις θήκες κινητών. Ακόμα καλύτερα αν αυτή η θήκη έχει πάνω της εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια, όπως η Brown Blue Waves της KW.

Ξύλινη θήκη

Θήκη σιλικόνης καθρέφτης

Αν είσαι κοπέλα, σου αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Όταν θες να τσεκάρεις αν το κραγιόν είναι στη θέση του, δεν χρειάζεται να τρέχεις στην κοντινότερη τουαλέτα. Μπορείς απλά να κοιτάξεις στην πίσω πλευρά του κινητού σου, αν έχεις τη θήκη Silver Reflective της KW. Εντυπωσιακή, ελαφριά και κομψή, είναι αυτό που ψάχνεις, για να είναι το κινητό σου και πανέμορφο αλλά και πολύ βολικό.

θηκη καθρεφτης