Τα smartphones μας τα λατρεύουμε όλοι. Γνωρίζουμε πόσα πράγματα είναι ικανά να κάνουν, πόσο πολύ μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας, αλλά και πόσο εύκολο είναι να καταστραφούν. Ένα ποτήρι νερό, λίγη βροχή, η έντονη ζέστη, τα κλειδιά μέσα στην τσάντα και φυσικά μια πτώση από οποιοδήποτε ύψος, ακόμα και το πιο μικρό, είναι δυστυχώς αρκετά, για να δούμε το κινητό μας να σπάει, να ραγίζει, να γρατζουνίζεται, να αλλοιώνεται ή να χαλάει εσωτερικά λόγω της υγρασίας. Οπότε ποια είναι η λύση; Να αγωνιούμε κάθε φορά που το πιάνουμε στα χέρια μας; Όχι βέβαια! Η λύση είναι μια πολύ καλή, προστατευτική θήκη κινητού. Τα καλά νέα, μάλιστα, είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν υπέροχες θήκες, οι οποίες και προστατεύουν απόλυτα το κινητό και του χαρίζουν ομορφιά και στυλ.

Supcase Clayco Full-Body Rugged

Supcase Clayco Full-Body Rugged

Φτιαγμένη από μαλακό TPU και PC πολυκαρβονικό πλαστικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτική απέναντι στη σκόνη και το νερό, καθώς καλύπτει το κινητό από όλες τις πλευρές, χωρίς όμως να του προσθέτει έξτρα πάχος. Ιδανική θήκη κινητού για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, αλλά και για όσους θέλουν μια έξτρα προστασία στο κινητό τους ακόμα και στις απλές καθημερινές χρήσεις.

ESR Universal αδιάβροχη

Επειδή είναι πουγκί, αυτή η θήκη αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση, καθώς θα μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για χρόνια, όσα κινητά και αν περάσουν από τα χέρια σας. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη προστασία απέναντι στο νερό, αφού κλείνει μέσα της αεροστεγώς το κινητό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να την πάρετε μέσα στη θάλασσα την ώρα που κολυμπάτε, στο ψάρεμα, στο σερφ, την ιστιοπλοΐα, το σκι και γενικά όποτε θέλετε να γνωρίζετε ότι το κινητό σας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από εξωτερικούς παράγοντες.

Terrapin θήκη-πορτοφόλι

Επειδή δεν είναι μόνο οι αθλητικές θήκες κατάλληλες για προστασία του κινητού, σας προτείνουμε και τη δερμάτινη θήκη της Terrapin, η οποία κλείνει το κινητό και από τις δύο του πλευρές. Μπορεί να μην είναι αρκετή κατά τη διάρκεια ενός αθλήματος με υγρασία, όμως για την καθημερινότητα είναι η πιο κομψή και συγχρόνως προστατευτική θήκη κινητού. Προστατεύει την οθόνη και το πίσω μέρος από γρατζουνιές και πτώσεις και έχει αρκετό πάχος, ώστε να καλύπτει το κινητό απέναντι σε συνηθισμένα ατυχήματα, όπως νερό από ποτήρι, ακτινοβολία ηλίου κλπ.

KW OnePlus Pro

Ίσως η πιο καλαίσθητη θήκη κινητού με σιλικόνη, η οποία ταυτόχρονα του παρέχει την απαραίτητη προστασία. Οι περισσότερες θήκες με σιλικόνη αφήνουν πολλά σημεία ακάλυπτα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρωτές πλευρές. Αντίθετα, η θήκη αυτή καλύπτει το κινητό από παντού, απορροφά τους κραδασμούς και δεν προσθέτει καθόλου πάχος. Χρειάζεται, όμως, προσοχή στην οθόνη, καθώς για αυτή θα πρέπει να προσθέσετε προστατευτικό οθόνης tempered glass για τις γρατζουνιές.

Spigen Rugged Armor

Φτιαγμένη με ανθρακονήματα, η θήκη αυτή καταφέρνει να ισορροπήσει θαυμάσια ανάμεσα στις ογκώδεις αθλητικές θήκες και τις πιο καθημερινές. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Air Cushion, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει περιμετρικά αυξημένο χείλος, ώστε να προστατεύεται η οθόνη, ακόμα και αν το κινητό πέσει με την μπροστινή όψη στο έδαφος.

Βρείτε θήκες κινητών στο www.uniqueshop.gr/